Electronic Press Kit

BIO

En Moderne Troubadur
Et  "Fabeldyr"

Frederich Bondo er Singer Songwriter opvokset på sydhavsøernes perle "Lolland."
I 2015 valgte han at følge sine drømme og endte op i betonjunglen kaldet København.

Bondo er dansksproget historiefortæller, en moderne trubadur med meget på hjerte, og en mangeårig baggrund som musiker i forskellige bands og har derigennem en stor palette af genre med i bagagen. 

Inden han begyndte solo var han blandt andet med i PostRock bandet “I Am Jonas” der i 2018 udgav en EP,  det fandenivoldske Punk band “Social Nedtur” og Garage Rockbandet “Bondo’s Halm” der turnerede rundt i hele Danmark og havde et supporting act for Heavy Bandet Pretty Maids.


Nu er han gået solo og er aktuel med sin tredje Single før han til efteråret udgiver sit debutalbum med titlen “FABELDYR”. 

Omdrejningspunktet i hans tekster er hverdagens små historier, kærligheden og sorgen der følger, alt sammen oversættes det til en musikalsk melankolsk manifestation.

Hans musik og tekster bevæger sig gennem den overskyggende tåge, hvor fabler om ensomhed løber gennem de tomme gader i en travl by, hvor bodegaernes sociale, røgfyldt forfald kaldes for livets melankoli.  

Bondo er fremtidens mand med en længsel efter fortiden.

I en fiktiv virkelighed med fortællinger fra hverdagen set af en “Average Joe”

Short BIO

Frederich Bondo er dansksproget historiefortæller, en moderne trubadur med meget på hjerte, og en mangeårig baggrund som musiker i forskellige bands.

Han er nu gået solo med fokus på fabler om den ensomhed der  løber gennem de tomme gader i en travl by, hvor bodegaernes sociale, røgfyldt forfald kaldes for livets melankoli.  

Nu er han aktuel med sin tredje solo Single før han til efteråret udgiver sit debutalbum med titlen “FABELDYR”. 

"Et nyt Hjem" (2020 Single) Anmeldelser:

Der er noget “levet liv” over Bondo og hans udtryk, som har noget over sig der pirrer min nysgerrighed. Hans bløde singer songwriter spillemandsmusik er måske knap så kradsbørstig, som man kunne have forventet, når man lytter til teksten og præsentationen i videoen, Men hvem har sagt, at en stor fyr med neck tattoos ikke kan have en blød side?

-- GFR


There’s a new kid on the block, and his name is Frederich Bondo.  Frederich is a Danish singer/songwriter living in Copenhagen who waxes lyrically about heartache and the lonely streets of the busy city, the decay of the bodega environment and the melancholy of living. In essence, storytelling about everyday life.

-- Artist In The Spotlight

MUSIK

SoMe